Ervaring: Uitbreiden of vernieuwen

GERNOVA BADKAMERS BV in VALKENSWAARD is uitgelopen op een ramp

Subthema:

Uitbreiden of vernieuwen

Ruimte:

Badkamer

Soort huis:

Rijtjeshuis (hoekwoning)

Tevredenheid:

Ontevreden

Is deze ervaring bruikbaar?

0
2

Waarom heb je gekozen voor uitbreiden of vernieuwen?

Totale vernieuwing van een badkamer gegund aan het valkenswaardse bedrijf. GERNOVA BADKAMERS BV.
Badkamer wilden we seniorenproof maken. Bad in plaats van douche en hangend senioren toilet. Toen geen slechte referenties kunnen vinden van bedrijf in omgeving en op internet. Die hoor je helaas later pas.

Hoe is het gedaan?

De sloop verliep voorspoedig. Daarna werden alle leidingen vervangen en opnieuw geinstalleerd. Tegelwerk en vloer was prachtig. Toen ging het fout. Ervwaren zoveel constructie fouten gemaakt dat de gehele badkamer moest worden afgebroken. Toilet zo hoog dat je met je voeten nietbaan de grond kunt komen en laden van badmejbel gaan niet dicht omdag de aansluitingen verkeerd zijn geinstalleerd. Er waren ongeveer 25 punten die hersteld moesten worden. Na 10 weken heeft GERNOVA BADKAMERS BV TE VALKENSWAARD dat afgerond waarna we volledig gebruik konden maken van een nieuwe badkamer. Diverse kleine mankementen moeten nog steeds verholpen worden. Vastgesteld dat er weinig vakkundigheid is binnen het bedrijf en dat zaken niet voldoende worden gecontroleerd.
We hebben vele nachten wakker gelegen van deze verbouwing en hebben daarbij weinig empatisch vermogen van de directie ondervonden. Uiteindelijk heeft de importeur HUPPE ons direct geholpen met gratis onderdelen. Heel geweldig. De bouw van de badkamer begon op 2 mei en is op 25 augustus nog niet afgerond. Wij hebben veel spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.

Tips

Kijk of een bedrijf ook is aangesloten bij een geschillencommissie en betaal nooit alles voordat de voledige oplevering heeft plaatsgevonden.

Kosten:

10.000 - 15.000

Financiering:

Eigen geld

Doe-het-zelf / uitbesteden:

Op andere wijze GERNOVA badkamers bv valkenswaard

Bouwperiode:

1976 tot en met 1988

Geplaatst op 25 augustus 2016 (geüpdatet op: 8 december 2017)

Meld misbruik