Disclaimer

Intellectuele eigendom

Het intellectuele eigendom van deze website behoort toe aan VACpunt Wonen te Utrecht. Het is strikt verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VACpunt Wonen de informatie op deze website op te slaan (uitgezonderd die informatie die benodigd is om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

Door het plaatsen van content op de website geeft de bezoeker VACpunt Wonen het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiƫren recht, zonder dat daar enige royalty of andere vergoeding tegenover staat, om de content te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creƫren en om de content in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.

Verantwoordelijkheden bezoeker

De bezoeker garandeert dat de op de website geplaatste content correct, accuraat en niet misleidend is.

De bezoeker garandeert dat, met het plaatsen van de content op de website, geen inbreuk gepleegd wordt op andermans rechten en hij/zij niet onrechtmatig handelt.

Verstrekking aan derden

VACpunt Wonen verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke data aan derden, tenzij wij u uitdrukkelijk schriftelijk om toestemming hebben gevraagd. De verkregen gegevens worden uitsluitend gebruikt om het surfgedrag van de bezoekers in kaart te brengen. Middels deze gegevens is VACpunt Wonen in staat www.verbouwervaringen.nl verder te optimaliseren.

VACpunt Wonen behoudt zich het recht voor uw ervaring ook te plaatsen op andere in het beheer van VACpunt Wonen zijnde websites en media, hetzij plaatsing van de ervaring op websites waarvan (een deel van) de inhoud verzorgd wordt door VACpunt Wonen. Het gaat hierbij dus alleen om de tekst en niet om de cookie informatie.

VACpunt Wonen werkt samen met partners in de bouwbranche. De partners kunnen een e-mail naar hun klanten versturen met daarbij het verzoek een ervaring achter te laten op www.verbouwervaringen.nl.

Links naar andere websites

Verbouwervaringen.nl bevat links naar websites van derden. VACpunt Wonen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naartoe gelinkt wordt.